Unde gasesc cazare ieftina la hotel in Bucuresti

unnamed

Pentru cei care sunt pe fuga si vor sa stea la un hotel din Bucuresti pe o perioada scurta, Ave Hotel vine cu o oferta care sa ii satisfaca. Indiferent de mediul de afaceri din care vii sau poate ca esti doar in trecere prin Capitala ori ca vrei sa stai o perioada mai indelungata si nu ai unde, hotelurile iti ofera o gama diversa de servicii pentru a-ti veni in ajutor.

In acest sens, Ave Hotel, prin cele doua locatii ale sale (Victoriei si Parlament) pune la dispozitie camere si apartamente intr-o gama diversa, cu mai multe optiuni. Pentru cei care sunt in trecere si vor sa stea doar putin, o camera poate fi inchiriata doar pentru o zi sau pentru o noapte.

Pentru cei care vor sa stea un weekend se pot gasi si astfel de optiuni. Iar pentru cei care stau mai multe zile se ofera reduceri. Si mai mult decat atat, in perioada Craciunului se ofera reduceri daca veniti cu mai multi prieteni.

Bucurestiul este un mediu in miscare, cu multe activitati, unde afacerile se incheaga in cateva ore, iar concertele se tin lant. Indiferent pentru care dintre ele sunteti in trecere prin Bucresti, opriti-va la Ave Hotel pentru o zi sau doua, ca sa va incalziti sufletul si apoi sa va continuati drumul.

Si ori de cate ori aveti drum prin Bucuresti, Ave Hotel va sta la dispozitie, gata oricand sa va primeasca in camerele primitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.