Noua colectie Z Zegna, adresata barbatilor cu atitudine, propune tinute in nuante pastelate si croieli minimaliste!

Z-Zegna6

Primavara asta, barbatii increzatori, dar cu atitudine relaxata care sunt pregatiti sa cucereasca “jungla urbana” sunt sfatuiti sa poarte tinute indraznete in culori pastelate din materiale cu texturi iridiscente si nuante specifice serbetului. Cel putin asta va propune Z Zegna, linia moderna si invotiva a celebrului brand italienesc Ermenegildo Zegna!

Paul Surridge, designer-ul liniei Z Zegna, are un mesaj foarte important de trimis primavara asta: “Barbatii pot purta nuante pastelate!”.

Utilitatea si simplitatea sunt cuvintele in colectia brand-ului italienesc, care propune pentru acest sezon jachete sport cu croieli minimaliste, parka, jachete si pulovere inspirate din stilul navy.

Z Zegna1

Predomina culorile neutre precum bej si kaki, “energizate” de materiale cu texturi iridiscente si nuante specifice serbetului: oranj, verde, lime si turcoaz. Tinutele, inspirate din stilul safari sunt confortabile si functionale.

Z Zegna9

Jachetele la trei sau patru nasturi au fost combinate cu pantalonii croiti deasupra gleznei pentru a obtine un efect de alungire a siluetei. Buzunarele supradimensionate dau un aer sport si relaxat hainelor, favorizand miscarile ample.

Prezenta in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City, colectia de primavara Z Zegna se adreseaza barbatilor increzatori, dar cu atitudine relaxata care sunt pregatiti sa cucereasca “jungla urbana”.

Z Zegna7

“Disciplina si conformismul apartin acum trecutului. Acum este momentul in care poti avea o abordare serena si nonsalanta asupra vietii. Sarbatoreste libertatea de a actiona, puterea de gandi liber si viziunea creativa asupra lumii care ne inconjoara” este motto-ul acestei colectii extrem de fresh.

Z Zegna este linia moderna si invotiva a celebrului brand italienesc Ermenegildo Zegna, destinata consumatorilor tineri.

celebrties-z-zenga

Hainele Z Zegna sunt preferate in special de valul de noi cantareti si actori de la Hollywood, precum Joe Jonas (Jonas Brothers), Robert Pattinson, Taylor Launtner (Twilight) sau Josh Hutcherson (Hunger Games), dar si de consacratii Pierce Brosnan sau Gerard Butler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.