Un altfel de job

videochat_shower_show

Weekendul trecut am primit un telefon de la o prietena mai veche Andreea, aceasta mi-a spus sa iesim in oras, sa ne vedem la o cafea pentru ca nu am mai vorbit de mult, si sa vedem un film, daca nu cumva am altceva mai bun de facut.

Am fost la o cafenea de fite din centru, alegerea Andreei, si mai apoi la film. Dupa cum bine stiti deja, cu o cola si o portie de nachos, iesi de la film cu o pofta de mancare, mai ceva, decat atunci cand iesi de la sala de fitness.

Andreea a venit cu propunerea sa luam masa la un local de lux, a spus ca plateste ea. Nu doar ca am fost la un restaurant de lux, unde absolut orice are un pret destul de piperat, dar pe langa felul principal si desert, Andreea a mai vrut si sampanie, si nu orice sampanie, ci o sampanie scumpa, frantuzeasca.

Atunci am intrebat-o, cu ce se ocupa mai curand, pentru ca sigur a renuntat la postul de contabila de la firma la care lucra, sau ea este acum la conducere, insa altfel nu imi explic cum isi permite sa cheltuie atat de mult intr-o singura zi, la o simpla iesire. Andreea mi-a raspuns sec, video chat, mi-am dat demisia de la firma unde lucram ca si contabil.

De cand m-am apucat de video chat castig foarte bine, de cel putin 8 ori mai bine ca inainte, cand eram contabil, si am scapat si de stresul de la munca, acum pot sa ma odihnesc in voie, cat vreau, cand vreau, sunt propiul meu sef.

Cand alegi sa lucrezi cu un studio de video chat, iti dai seama, ca este chiar mai usor, decat crezi, sa faci video chat. Primesti in permanenta ajutor si sfaturi din partea studioului, de la celelalte modele si ai parte de asistenta tehnica si nu numai, non-stop.

Deja nu mai suportam vechiul job, stateam din ce in ce mai prost cu banii, asa ca m-am decis sa fac video chat. Am mers direct la https://studio20.ro/studio-videochat-bucuresti-victoriei/ unde am fost intampinata cu caldura, de o echipa de profesionisti, cu o experienta mare in video chat, si gata sa ma ajute la orice ora, oricand.

Sunt incantata de ceea ce fac, si am primit tot ajutorul de care aveam nevoie. Am avut parte, si am in continuare de consiliere de imagine, am invatat de la alte modele cu experienta cum sa imi pun in valoare calitatile, si pot sa spun, ca acum sunt foarte multumita de castigurile pe care le am, de programul flexibil, ales chiar de mine, intr-un cuvant, pot sa spun, ca sunt fericita.

3 Replies to “Un altfel de job”

  1. Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in perioada in care traim acu, acesta este mult mai cautat.

  2. Ma regasesc in povestea Andreei, am terminat facultatea si acum sunt la master. Consider ca nu sunt o persoana mai putin dotata pentru ca fac videochat, din contra, imi doresc de la viata mai mult decat poate sa-mi ofere orice alt job solicitant/stupid/obositor/stagnant/prost platit.

  3. Nu e un job, e un stil de viata! Un model de videochat nu are girji, nu duce lipsa de bani niciodata si poate face tot ce ii pofsteste inima. Sa nu mai spunem si de multitudinea de beneficii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.