Moda pentru diplomaţi

Creatorul de modă Cătălin Botezatu împreună cu stilista Adina Buzatu, au fost invitaţii speciali ai evenimentului de moda care a avut loc, la Palatul Parlamentului, in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Diplomaţiei Române.

Peste 150 de oameni din diplomaţie, au asistat la o prezentare de modă deosebită, la care manechinii îmbrăcaţi în ţinute bussines, bussines casual si elegant de către stilista Adina Buzatu dar şi manechinele care au purtat creaţiile lui Catalin Botezatu au defilat prin faţa asistenţei.

Daca vedeta colectiei lui Cătălin Botezatu a fost deja celebra Bianca Dragusanu, care din toamnă va fi asistenta lui Dan Capatos, la prezentarea ţinutelor masculine Messagerie, Vakko şi Tombolini de la TRENDS by Adina Buzatu, un preot, un poliţist, un SRIst, Voicu – fostul „Ricky” al Monicăi Columbeanu – şi Alex Stanciu, reporterul cameraman de la B1tv au fost vedete in egală măsură.

Cătălin Botezatu a ţinut să îi ofere Luminitei Fatu, organizatoarea evenimentului, o ţinută creată de el, din satin gri şi dantelă neagră.

La finalul prezentării, invitatii impreună cu stilista Adina Buzatu şi cu designerul Cătălin Botezatu au ciocnit o cupă de şampanie cu diplomaţii străini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.