Catalin Botezatu vrea sa-l concureze pe Mihai Albu? Creatorul de moda s-a apucat de facut pantofi! Iata ce preturi vor avea creatiile lui!

media_135921297472433800

Catalin Botezatu este cunoscut atat in Romania, cat si peste hotare drept unul dintre cei mai buni creatori de moda.

Se pare insa ca Bote si-a descoperit o noua pasiune, pantofii. De ceva vreme, in toate prezentarile de moda, designerul isi incalta manechinii cu creatiile sale personale.

Timp de cateva luni, fara ca nimeni sa stie, Bote a lucrat la o colectie exclusivista de incaltaminte atat pentru femei, cat si pentru barbati. Saptama viitoare, Catalin Botezatu va pune in vanzare pe site-ul lui mai multe modele de pantofi care spera sa fie pe placul oamenilor.

“Va spun un lucru in premiera. Voi lansa o linie de pantofi pentru femei si barbati. Pana acum faceam doar pentru manechinii mei, pentru prezentarile mele, dar m-am gandit ca o astfel de schimbare nu ar strica. Chiar de saptamana viitoare voi avea pe site modele create de mine. Preturile cred eu ca sunt accesibile, deoarece nu vorbim de zeci de milioane”, a declarat Catalin Botezatu.

pantofi-botezatu

Bote s-a gandit la buzunarul romanului, motiv pentru care a ales sa vanda pantofii la preturi accesibile. Asadar, pentru o pereche de pantofi preturile vor oscila intre 3 si 6 milioane, in functie de model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.