100 % modă pentru bărbaţi la Cluj

Cele mai frumoase modele masculine vor defila la a III-a ediţie a Male Fashion Week. Evenimentul este singurul festival de modă dedicat 100% modei pentru barbaţi şi organzat doar la Cluj.

Male Fashion Week va avea loc în perioada 4-8 martie 2011 şi îşi vor prezenta colecţiile designerii şi casele de modă atât din România cât şi din străinătate. Nu vor lipsi de la eveniment nici designerii debutanţi.

“Primele două ediţii care au avut loc au fost primite bine de publicul participant. În acelaşi timp a fost o noutate pentru ei dat fiind faptul că un astfel de eveniment nu s-a mai organizat până acum. 100 de manechine vor defila pe podiumul Male Fashion Week Cluj. O echipă formată din 15 profesionişti va asigura serviciile de make-up şi hair-styling pentru eveniment. Fiecare zi de festival este dedicată unei teme astfel că pe podium vor fi prezentate colecţii cu ţinute sport, lenjerie, casual şi de gală”, a declarat Ştefan Florea, organizatorul Male Fashion Week Cluj.

In cadrul primelor două ediţii au participat nume cunoscute din moda romanească şi internaţională precum Mondex, Calvin Klein, Be You, stefan Musca, Seroussi, Ancada, Smith, Bossini s.a.m.d.

Premii in cadrul Male Fashion Week Cluj

Organizatorii vor acorda premii în cadrul Male Fashion Week Cluj atât manechinelor cât şi designerilor şi a caselor de modă participante. Astfel, vor fi acordate distincţii pentru Cel mai frumos model masculin, Cel mai bun debut, Cea mai populară colecţie şi Cel mai bun brand.

Premiile vor fi acordate în urma unei jurizări realizate de fotografi profesionisti, profesori de la Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca dar şi de către invitaţi din show-bizz-ul românesc.

Caravana pentru “Cel mai frumos model masculin din România” continuă!

Caravana “Cel mai frumos model masculin din România” continuă până în data de 7 martie 2011. Proiectul a început în luna ctombrie şi primul casting a avut loc la Cluj unde au participat peste 200 de băieţi cu toţii ambiţionându-se să ajungă a prezenta ţinute vestimentare în cadrul Male Fashion Week.

Caravana a fost cerută în întreaga ţară, sute de tineri frumoşi dorindu-şi o şansă la celebritate.

Toţi cei care doresc să participe la casting, trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 şi 28ani, înălţimea peste 1,79 m, aspect fizic plăcut şi să fie şi fotogenici.

Detaliile despre următoarele opriri ale caravanei “Cel mai frumos model masculin din România” vor fi anunţate în curand de organizatori cât şi pe site-ul www.mfw.ro

Au început pregătirile pentru Male Fashion Week Cluj

Pregătirile pentru unicul eveniment dedicat designerilor cât şi caselor de modă pentru bărbaţi, au început. Evenimentul va fi preluat de către o televiziune naţională şi va fi difuzat si pe toate posturile de televiziune locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.