versace-primavara-vara-2014

Celebrand disciplina extrema a atletilor, Versace prezinta colectia de primavara/vara 2014. Vorbind despre aceasta noua colectie, Donatella Versace a explicat ca disciplina de care sportivii trebuie sa dea dovada pentru a-si atinge telurile este ceva in care se regaseste in acest moment al vietii sale. Croiala si imprimeurile extrem de indraznete, taieturile fine, dar si tricotajele reprezinta doar cateva dintre elementele-cheie ale acestei noi linii vestimentare Versace.

Brand-ul Versace tocmai a lansat colectia de primavara/vara 2014 destinata barbatilor. Inspirata de obsesia pe care Donatella Versace a dezvoltat-o fata de disciplina extrema tipica ateltilor, aceasta a creat o colectie vestimentara in linii sport.

Donatella Versace a dezvaluit recent ca a dus o lupta interioara titanica pentru a putea sa renunte la fumat si ca in toata aceasta perioada s-a regasit in vointa si disciplina de care un sportiv este nevoit sa dea dovada pentru a reusi sa obtina performante extraordinare. Asa s-a nascut colectia pe primavara/vara 2014 a brand-ului Versace.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: