Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
Colectia de primavara/vara 2014 Versace: Donatella omagiaza disciplina extrema a sportivilor de performanta! - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


versace-primavara-vara-2014

Celebrand disciplina extrema a atletilor, Versace prezinta colectia de primavara/vara 2014. Vorbind despre aceasta noua colectie, Donatella Versace a explicat ca disciplina de care sportivii trebuie sa dea dovada pentru a-si atinge telurile este ceva in care se regaseste in acest moment al vietii sale. Croiala si imprimeurile extrem de indraznete, taieturile fine, dar si tricotajele reprezinta doar cateva dintre elementele-cheie ale acestei noi linii vestimentare Versace.

Brand-ul Versace tocmai a lansat colectia de primavara/vara 2014 destinata barbatilor. Inspirata de obsesia pe care Donatella Versace a dezvoltat-o fata de disciplina extrema tipica ateltilor, aceasta a creat o colectie vestimentara in linii sport.

Donatella Versace a dezvaluit recent ca a dus o lupta interioara titanica pentru a putea sa renunte la fumat si ca in toata aceasta perioada s-a regasit in vointa si disciplina de care un sportiv este nevoit sa dea dovada pentru a reusi sa obtina performante extraordinare. Asa s-a nascut colectia pe primavara/vara 2014 a brand-ului Versace.

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: