Ce voi vizita in Viena

foto_105939

Sambata aceasta am primit cea mai frumoasa veste de la mama. Aceasta mi-a spus ca a cumparat bilete de avion catre Austria, pentru toata familia, si spera ca nu am alte planuri de sarbatori. Eram in culmea fericirii, cand am auzit. Chiar nu aveam nimic in plan pentru sarbatori, de Craciun, si cu siguranta singura, nu cred ca mi-as fi permis o vacanta in strainatate in…

Ei bine pe moment, nici nu am realizat, ca nu am intrebat si unde mai exact in Austria. Atunci mama mi-a spus ca a luat bilete de avion cu destinatia Viena. Si totusi eram curioasa, cum de si-a permis, sa cumpere bilete pentru toata lumea, mai exact pentru patru persoane, si atunci am aflat ca aceasta a intrat pe Aerolines.ro, unde a prins o oferta de nerefuzat.

Stiu ca mama tine foarte mult la noi, insa niciodata nu a venit cu astfel de cadouri pentru zile de nastere, Cracin sau alte ocazii si sarbatori, asa ca am intrat si am cautat singura pe internet bilete de avion catre Austria, cu destinatia Viena, sa ma conving de oferta de nerefuzat.

Am intrat pe https://www.aerolines.ro/oferte-speciale/bilete-de-avion-viena/ si intr-adevar oferta este de nerefuzat. Preturile sunt mai mult decat accesibile. Aruncand mai atent un ochi pe site, am aflat ca aerolines accepta si plata in rate fara dobanda, sunt sigura, ca asa a decis si mama sa plateasca biletele de avion.

Astept cu nerabdare sa vizitez Palatatul Schonbrunn, fiind o cladire emblematica si cu o istorie bogata, intrucat aceasta a fost resedinta de vara a familiei regale de Habsburg din sec. al XVIIIlea pana in 1918. Mi-am facut deja o lista cu cateva locuri si obiective turistice, pe locul doi, se claseaza fara doar si poate, Hofburg, fosta resedinta imperiala, care astazi este resedinta presedintelui republicii si totodata adaposteste Muzeul de Arta Populara si o multime de colectii tematice. Pe lista se mai afla si Prater sau Karlskirche, biserica Sf. Karl. Daca eu sunt atat de incantata, abia astept sa vad ce fata o sa faca fratele meu si sora mea, cand o sa afle ca mama a luat bilete de avion, si ca o sa plecam cu totii in vacanta in Austria de sarbatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.