ryan-gosling-peta

Ryan Gosling lupta din rasputeri, alaturi de organizatia PETA, pentru a pune capat crudelor mutilari ale viteilor, cunoscute in lumea fermierilor sub numele de „decornare”.

In numele organizatiei PETA, Ryan Gosling a inaintat o scrisoare catre Jerry Kozak, Presedintele Federatiei Nationale a Producatorilor de Lapte, indemnandu-l pe acesta sa interzica nemiloasa practica numita generic „decornare”.

„Am fost socat sa aflu, de la prietenii mei din organizatia PETA, despre o practica obisnuita in industria produselor lactate, denumita ‚decornare’. Aceasta implica dureroasa ardere a tesutului coarnelor sau, de multe ori, smulgerea efectiva a coarnelor animalelor fara macar folosirea in prealabil a unor analgezice/calmante. Cu respect, indemn Federatia Nationala a Producatorilor de Lapte sa faca un pas spre a opri aceasta practica barbara, cerandu-le fermierilor sa elimine treptat decornarea”, scria Gosling in scrisoarea cu pricina.

De asemenea, Casey Affleck lupta pentru drepturile animalelor, servind drept naratorul unui film produs de PETA ce expune cruzimea procesului de decornare.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: