Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
Beckham vinde tot! Isi deschide restaurant si are deja 2500 de rezervari in avans! - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


beckham

David Beckham este atat de popular, incat a reusit sa vanda 2500 de locuri la un restaurant in doar doua ore. David Beckham si faimosul chef englez Gordon Ramsey s-au asociat pentru a deschide Union Street Café, iar oamenii au rezervat deja mese inainte cu o luna de inaugurarea oficiala a restaurantului.

Urmatoarea miscare din cariera lui David Beckham consta in deschiderea unui restaurant in Southwark, Londra, iar pentru ca reteta sa fie una de succes fotbalistul s-a asociat cu faimosul chef englez Gordon Ramsey.

Cu toate ca Union Street Café nu se va deschide decat peste o luna, peste 2500 de persoane au rezervat deja locuri aici. Site-ul localului a fost activat in cursul zilei de vineri, iar cele 2500 de rezervari s-au facut in doar doua ore. Astfel, restaurantul lui Beckham are clientela asigurata pana la finalul lunii noiembrie.

[gallery ids="289,291,290"]
Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: