cristiano-ronaldo3

Nici urma de Irina Shayk! Cristiano Ronaldo nu a plecat in vacanta alaturi de superba sa iubita, ci a ales de aceasta data compania unor prieteni apropiati. Cei trei barbati si-au petrecut weekendul bronzandu-se si bucurandu-se de liniste la bordul unui yacht de lux, la Miami, in Florida.

In vreme ce Irina Shayk este ocupata cu tot felul de angajamente profesionale, Cristiano Ronaldo isi petrece vacanta in compania a doi prieteni apropiati.

Cristiano Ronaldo a profitat de cateva zile libere pentru a vizita doi prieteni din Miami, Florida. Daca noaptea au luat la rand cluburile din Miami, in timpul zilei acestia au iesit in larg la bordul unui yacht privat.

Cristiano Ronaldo si-a pus in valoare fizicul impecabil si abdomenul perfect intr-un short galben aprins, in vreme ce prietenii lui pareau oarecum stingheriti de forma fizica a sportivului.

Cristiano Ronaldo, in varsta de 28 de ani, a tinut sa nege zilele trecute speculatiile ca si-a reinnoit contractul cu echipa Real Madrid. Cristiano Ronaldo a devenit, in anul 2009, cel mai scump fotbalist din lume dupa ce transferal lui de la Manchester United la Real Madrid a costat nu mai putin de 90 de milioane de lire sterline.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: