Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
Cristiano Ronaldo isi lanseaza propria sa linie de lenjerie intima! - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


cristiano-ronaldo-cr7-underwear-line-09272013-09-600x450

Impulsionat de succesul pe care il are linia de lenjerie creata de David Beckham pentru H&M, Cristiano Ronaldo se lanseaza si el in afaceri cu chiloti si isi lanseaza propriul sau brand: CR7. Noul brand va fi lansat pe 1 noiembrie, iar Cristiano Ronaldo a realizat deja sedinta foto si campania de promovare.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo si designerul Richard Chai au colaborat pentru a lansat o linie de lenjerie intima, CR 7, pe care fotbalistul a inceput deja s-o promoveze pe retelele de socializare. Brandul nou lansat de Cristiano Ronaldo nu se limiteaza doar la lenjerie intima ci va include si sosete.

Dupa modelul David Beckham, Ronaldo profita de corpul sau bine lucrat la sala pentru a-si promova noul brand, realizand cateva fotografii extrem de provocatoare. Linia de lenjerie creata de Cristiano Ronaldo va ajunge in magazine incepand cu data de 1 noiembrie.

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: