Cel mai sexy barbat din lume ia proportii! Ce se intampla cu Channing Tatum?

channing-tatum-ce-se-intampla

Nu demult era considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Si-a etalat adesea trupul perfect tonifiat in pictoriale fierbinti ori in filme precum Magic Mike ori 21 Jump Street. Si totusi, imaginea pe care Channing Tatum o afiseaza in ultima perioada este departe de cea a unui sex simbol!

Channing Tatum este considerat a fi unul dintre cei mai HOT actori din regatul filmului american. Nu a ezitat niciodata sa-si arate muschii bine definiti, fie ca a fost vorba despre filmele in care a jucat ori despre paginile celor mai apreciate reviste.

In plus, anul trecut a primit titulatura de „cel mai sexy om in viata” din partea revistei People. A practicat de mic copil numeroase sporturi (fotbal, baschet, arte martiale, etc), lucru care l-a ajutat in construirea unui trup demn de statutul de star.

Tatum si-a inceput cariera ca dansator exotic intr-un club de noapte din Florida, asa ca nu e de mirare ca fizicul a fost atuul sau principal inca de atunci. Am avut adesea ocazia sa ii vedem corpul intens lucrat in diferite filme, poate cel mai graitor fiind cel in care a jucat rolul unui stripper – „Magic Mike”.

Insa de cand a devenit familist cu acte in regula si viitor tatic iubitor, Channing pare sa fi lasat de-o parte sportul, avand in vedere ca in ultima perioada nu mai afiseaza aceeasi imagine de sex simbol.

Recent, actorul a fost surprins de paparazzi alaturi de sotia sa, Jenna Dewan-Tatum, si cei doi caini ai lor, iar camasa pe care acesta o purta lasa sa se intrevada nicidecum un abdomen tonifiat, asa cum poate v-ati fi astepta, ci… burtica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.