Catalin Botezatu, in depresie severa?

Postat de în: Monden - 1,057 views | Share

19 Mar 2013

catalin-botezatu-depresie

Catalin Botezatu pare sa traverseze una din cele mai grele perioade din viata. Prietenii apropiati sustin ca designerul a intrat intr-o depresie severa, a devenit conflictual iar noul sezon “Burlacul” este pe cale sa nu inceapa prea curand.

Dupa o perioada infloritoare, cu succes atat in televiziune, cat si in moda, Catalin Botezatu traverseaza acum momente dificile. Prietenii sai apropiati sustin ca a intrat intr-o depresie severa si a ajuns sa aiba un comportament autodistructiv.

Se pare ca ar fi nemultumit si de conditiile filmarilor noului sezon „Burlacul” si, prin urmare, ar fi ajuns la discutii aprinse cu reprezentantii Antena 1. Conform Cancan, promo-ul pentru castingul noului sezon a fost amanat pana cand relatiile cu designerul devin mai deschise.

“Din cate stiu, s-a cam certat cu sefii lui de la Antena 1 si vrea sa rupa contractul. Nu stiu exact de la ce a pornit, ci doar ca a devenit foarte imprevizibil.

Ar fi amenintat cu demisia tocmai acum cand trebuie sa inceapa un nou sezon “Burlacul”! Cei de la Antena au renuntat la promo-ul pentru casting, probabil pentru ca nu stiu daca se mai pot baza pe Cata. Cata are si alte oferte, dar nu stiu in ce masura le va lua in calcul. Parca nu il mai intereseaza nimic”, a declarat un apropiat de-al lui pentru Cancan.ro.

Apropiatii lui sustin ca nu ii recunosc comportamentul din ultima perioada si spera sa gaseasca in curand o solutie pentru a-si gasi echilibrul.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: