Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
Brad Pitt, printre prezentatorii de anul acesta ai galei “MTV Movie Awards”! - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


brad-pitt-mtv-movie-awards

Weekendul viitor va avea loc gala de decernare a „MTV Movie Awards 2013”. Dupa ce a fost dezvaluit ca staruri precum Zac Efron, Zoe Saldana sau Chris Rock se vor numara printre prezentatorii evenimentului, iata ca si Brad Pitt se alatura listei de gazde ale editie de anul acesta „MTV Movie Awards”.

Ieri s-a anuntat faptul ca Brad Pitt se va numara printre prezentatorii de anul acesta ai galei „MTV Movie Awards”!

Actorul se alatura astfel unor staruri precum Zac Efron, Melissa McCarthy, Chris Rock, Chris Pine, Zoe Saldana si Zachary Quinto.

Pana in prezent, Brad Pitt a fost nominalizat de 8 ori la „MTV Movie Awards”, reusind chiar sa plece acasa cu nu mai putin de 3 trofee. Gala de decernare a „MTV Movie Awards 2013” va putea fi urmarita live duminica, 14 aprilie, pe MTV!

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: