Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
Un roman este cel mai frumos model din lume - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!

Un roman este cel mai frumos model din lume

Postat de în: Models - 1,296 views | Share

23 Oct 2013

Bogdan-Bidasca-3

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete „Fresh Faces”, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

Romania are cel mai frumos model masculin la ora actuala. Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut in Botosani, a castigat concursul de frumusete „Fresh Faces”, organizat la Barcelona.

El a fost desemnat cel mai frumos model al momentului si are mari sanse sa fie remarcat si sa ajunga in marile campanii fashion ale brandurilor internationale si in prezentarile de moda.

“Are toate sansele sa faca o cariera international si prevad ca in urmatorii ani va castiga zeci de mii de euro din asta”, a declarat Liviu Ionescu, presedintele agentiei MRA, pentru Cancan.ro.

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: