Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
SuperModels by Catalin Botezatu - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!

SuperModels by Catalin Botezatu

Postat de în: Models - 1,529 views | Share

26 Aug 2014

catalin-botezatu-supermodels-kanald

Nu trebuie sa fii nici mai bun, nici mai frumos decat esti! Trebuie doar să indraznesti! Indiferent daca esti fata sau baiat, daca ai peste 18 ani, arati bine, esti carismatic si ai mintea ascutita, vino la cel mai sexy si mai incitant casting al toamnei! Fa pasul decisiv spre o cariera internationala in modeling!

Te asteptam la castingul SuperModels in urmatoarele orase:

2 Septembrie – Bacau, President Hotel, ora 15:00
3 Septembrie – Iasi, Grand Hotel Traian, ora 15:00
5 Septembrie – Cluj, Grand Hotel Napoca, ora 11.00
6 Septembrie – Timisoara, Hotel Timisoara, ora 11.00
7 Septembrie – Craiova, Hotel Bavaria, ora 11.00
8 Septembrie – Bucuresti, Club Le Gaga, ora 15.00

“Inaltimea pe care prefer este de la 1,85 in sus la baieti, iar la fete de la 1,72. Deocamdata e o provocare si accept de data asta tot felul de inaltimi. In niciun caz sub 1,80 la baieti si 1,70 la fete. Voi merge in fiecare oras” – Catalin Botezatu.

Intra intr-o competitie plina de provocari si de stralucire si joaca-ti sansa la celebritate! Toamna aceasta, o singura zi iti poate schimba viata! Traieste-o indraznet!

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: