Cel mai sexy barbat din Romania, imaginea Jolidon 2012! Afla despre cine este vorba!

Noul catalog al brandului de lenjerie intima pentru barbati al brandului Jolidon il are ca imagine pe unul dintre cei mai sexy barbati din Romania. Sedinta foto a fost realizata in urma cu o luna de zile la Cluj Napoca si a durat 16 ore.

Celebrul antrenor de fitness Bo Pricop, considerat cel mai sexy barbat din Romania, a fost ales de brandul Jolidon ca imagine a companiei pentru anul 2012. Bogdan Pricop este, totodata, si modelul preferat al lui Razvan Ciobanu, acesta aparand pana acum in aproape toate campaniile de moda ale designerului.

In urma cu cateva saptamani, Bogdan s-a deplasat la Cluj Napoca, acolo unde a realizat o sedinta foto incendiara, care a durat mai bine de 17 ore. In tot acest timp, Bogdan a schimbat nu mai putin de 500 de perechi de boxeri, din noua colectie a brandului Jolidon.

“A fost o sedinta foto foarte solicitanta. Am muncit aproape 17 ore la fotografiile de la aceasta campanie, iar noua colectie de lenjerie intima imi place foarte mult. Sper ca fetele sa aprecieze fotografiile si sa le faca iubitilor lor un cadou sexy”, declara Bo Pricop.

“M-a incantat propunerea Jolidon de a deveni imaginea companiei pentru anul 2012 si sper ca aceasta colaborare nu se va opri aici. Cred ca toata lumea este multumita de rezultat. O sa vedeti, cu timpul, mai multe fotografii din aceasta campanie si va veti convinge”, declara Bo Pricop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.