black-friday-la-zorilestore-ro-cu-reduceri-de-20-1fa1413a2d678156e2-733-0-1-95-1

Black Friday, ziua de shopping la preturi foarte mici care vine in US dupa Thanksgiving Day, apartine traditional marilor retaileri offline. Cele mai vizate lanturi de magazine sunt Walmart, Best Buy, Target, Macy’s. La noi, “vinerea neagra a cumparaturilor” a fost adoptata la inceput de magazinele electro online. Anul acesta insa gama magazinelor s-a extins si la noi.

Zorile Store, un magazin online din zona fashion despre care am mai scris, pregateste o mare campanie de vanzari pe 23 noiembrie, ziua oficiala pentru Brack Friday in 2012. Cu discount-uri cuprinse intre 20 si 60% pentru toate produsele de pe site, chiar si pentru cele din colectia recenta, site-ul isi va schimba aspectul pentru cateva zile si va permite vizualizarea articolelor in sistemul 360 de grade, purtate de modele umane. Asa ne facem o idee mai buna despre felul in care arata produsele.

Black Friday la Zorile Store va fi un eveniment care se va intinde pe parcursul intregului weekend. Ofertele vor fi lansate pe 23.11.2012, ora 00:00, si se vor inchide pe 25.11.2012, orele 23.59.

Magazinul vinde articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de la branduri precum Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police etc.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: