Tenisii care au fost si vor fi mereu la moda

Postat de în: Incaltaminte - 3,177 views | Share

24 Mar 2015

8613493_1_644x461_tenisi-converse-all-star-barbati-dama-copii-masuri-36-44-cutie-convers-bucuresti

Tenisii Converse All Star au fost la moda decenii la rand, si inca mai sunt. Cand vorbim de Fashion, vrem tot timpul ceva nou, ceva diferit. Ei bine, acesti tenisi Converse All Star sunt o exceptie de la regula.

Tenisii Converse au fost pe piata de aproape un secol, nu au avut modificari mari in ce priveste design-ul in ultimii 50 de ani, si totusi sunt la fel de fashion si de populari ca oricand. Este ceva remarcabil. In acesta articol vreau sa va spun cateva lucruri pe care probabil nu le stiati despre tenisii Converse All Star.

Toata lumea spune ca tenisii Converse au fost primii in basket. Adevarul este ca prima pereche de tenisi de basket au fost de la marca Spalding, care si astazi este lider in acest sport. Inainte ca Converse sa apara pe piata, toti basketbalistii purtau tenisi Spalding. Lucrurile s-au schimbat dramatic de cand au aparut tenisii Converse.

Deci unde era marca Converse cand cei de la Spalding faceau tenisi pentru basketbalisti? Si ei erau pe piata de mult dar faceau doar incaltaminte de iarna cu talpa de cauciuc.

In 1917 compania Converse a inceput sa intre in domeniul sportului. Atunci a aparut modelul de tenisi Converse All Star care este la fel de popular si astazi. Apoi lumea din toata America a inceput sa indrageasca acest model de tenisi de la Converse, numit All Star. A inceput sa fie atat de cumparat incat peste 90% din americani au avut cel putin o pereche de tenisi All Star.

Este foarte interesant faptul ca si astazi acesti tenisi sunt la fel de populari si se vand din ce in ce mai mult pe tot Globul. Astazi, pe langa tenisi, marca Converse comercializeaza si alte articole vestimentare, acestea fiind printre cele mai cautate haine online de catre tinerii din America.


1 Comentariu la Tenisii care au fost si vor fi mereu la moda

Avatar

christian

April 26th, 2016 at 11:42 pm

Vor ramane eterna mea dragoste… Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta

Lasă un comentariu