Cămăși în timpul verii?

De cele mai multe ori cămășile sunt destul de incomode, fapt pentru care mulți bărbați le evită. Temperaturile ridicate din timpul verii reprezintă un motiv în plus pentru care cele mai multe persoane optează pentru un tricou în locul unei cămăși.

Există totuși și posibilitatea de a fi elegant și de a avea o ținută potrivită atunci când este foarte cald, totul constă doar în alegerea cămășii potrivite. Câteva modele care pot fi găsite pe Neer.ro:

Cămăși din in

Principalul criteriu după care ar trebui să alegem cămășile (și hainele în general) pe timpul verii, este materialul din care acestea sunt confecționate. Cu cât materialul este mai subțire și mai lejer, cu atât cămașa va fi mai comodă și va face față temperaturilor ridicate. Cămășile din in sau din bumbac sunt printre cele mai potrivite și recomandate, materialul acestora fiind subțire, deci foarte blând cu pielea. Deși inul poate părea mai rigid decât bumbacul, ambele materiale textile au un grad mare de absorbție al apei, lasă pielea să respire și sunt foarte comode. 

Cămăși oversized

Deoarece dorința de a fi îmbrăcat cât mai lejer este una foarte mare, o alegere nemaipomenită sunt cămășile cu un croi mai larg. În cazul cămășilor din materiale lejere se poate chiar opta pentru o mărime mai mare decât cea potrivită siluetei, obținând astfel un look comod. Deși nu toți bărbații se regăsesc în acest stil și multora nu le plac hainele largi, cămășile oversized sunt foarte purtate în rândul tinerilor.

Imprimeuri 

 Deoarece vara înseamnă explozie de culori, intervin în discuție imprimeurile. Fie că vorbim despre ceva foarte subtil, cu puține culori și puține elemente, pentru bărbații care preferă un stil mai minimalist, fie o multitudine de culori, cu diferite forme, pentru cei curajoși. Deși de multe ori se afirmă că hainele colorate nu sunt potrivite pentru bărbați, aceste imprimeuri scot o ținută din anonimat, iar purtate cu pantaloni într-o culoare cât mai neutră, cămășile cu imprimeuri vor fi în prim plan. Florile, frunzele, palmierii rămân printre cele mai căutate print-uri pe timpul verii, alături de diferite forme geometrice colorate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.