Moda la masculin pentru seara dintre ani!

Postat de în: General - 923 views | Share

17 Dec 2012

Avem in fata un barbat modern, sofisticat, care acorda o mai mare atentie aspectului sau fizic, detaliilor, accesoriilor. Stilul sau se subordoneaza atractiei pentru clasic, pentru rigurozitate, lasand insa destul loc pentru afirmarea excentricitatii personale.

In revistele de moda pentru femei exista si pagini speciale dedicate domnilor. Interesant este insa ca tot femeile se uita. Ele ajung sa stie mai bine ce ar trebui sa poarte consortii, iubitii, fratii.

Uneori, ii informeaza si pe ei, ca doar e in interesul lor sa fie pusi la punct si sa paseasca in Noul An in alt costum decat cel pe care l-au purtat la nunta si are de gand sa-l imbrace si la botezul nepotilor. Or, imaginea barbatului de azi este total diferita de cea de acum cativa ani.

Beneficiind de tratamente anti-sifonare (dusmanul natural al barbatului), camasile de ceremonie ale acestui sfarsit de an sunt lucrate din materiale bune, placute la pipait. Anul acesta se poarta cravatele din matase naturala sau din amestecuri pretioase, care trebuie sa fie perfect asortate camasii si sacoului. Jachetele sunt cambrate, punand in valoare linia corpului.

Mai mult, papionul este vedeta acestui sezon , ca un omagiu adus anilor elegantei masculine si inspirat din cel mai popular serial TV al anului, Mad Men. In aceeasi categorie intra si palaria, care are rol dublu: de a proteja impotriva frigului si de a accentua eleganta tinutei.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: