extreme-make-over-divorce

Un numar record de oameni divortati aleg in ultima vreme sa isi „sarbatoreasca” sau sa isi planga separarea printr-o schimbare completa a imaginii. Si nu este vorba despre coafura, make-up sau vreo garderoba noua, ci despre interventii chirurgicale realizate de cei mai dibaci dintre medicii esteticieni.

Un studiu realizat recent arata ca 26% din totalul oamenilor care apleaza la chirurgia estetica reprezinta femei proaspat divortate, iar un procent de 11% este format din domni recent divortati, ceea ce reprezinta o crestere fata de anii precedenti.

Bineinteles, clinicile de infrumusetare profita din plin de acest nou trend, oferind pachete complete de servicii cu reduceri considerabile pentru divortati.

„Chirurgii plastici cu experienta au grija sa ii indrume pe cei care isi doresc sa apeleze la bisturiu din motive complet gresite”, a marturisit Dr. Brent Moelleken pentru Daily Mail.

Si totusi, acest trend este intr-o continua dezvoltare, iar asta se datoreaza in mare parte clinicilor de infrumusetare, care ofera interventii chirurgicale la nivelul fetei, sanilor si abdomenului, promitand o economisire de pana la 25% din pretul unor proceduri care in mod normal ar ajunge pana la 20.000 sau poate chiar 30.000 de dolari.

Avand in vedere starea emotionala nu tocmai stabila si vulnerabilitatea pacientilor proaspat divortati, ramane la aprecierea fiecaruia sa stabileasca daca aceste lucruri sunt sau nu… fair-play!


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: