Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
15 lucruri pe care orice barbat ar trebui sa le aiba conform lui Tom Ford - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


Tom-Ford-01

Tom Ford este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din America iar stilul sau inconfundabil si fara cusur poate fi recunoscut de oricine in lume.

De asemenea, acesta a regizat si unul dintre cele mai bune filme, nominalizate si la Oscar, A Single Man.

Sfaturile sale sunt importante pentru toti barbatii care tin la stilul lor si nu numai. Iata care sunt cele 15 lucruri pe care orice barbat ar trebui sa le aiba in viziunea lui Tom Ford:

287392-660x660

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

1 Comentariu la 15 lucruri pe care orice barbat ar trebui sa le aiba conform lui Tom Ford

Avatar

miruna

March 29th, 2014 at 9:48 am

mda….perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul!

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: