Moda pentru diplomaţi

Postat de în: Evenimente| Fashion Designers - 841 views | Share

31 Aug 2009

Creatorul de modă Cătălin Botezatu împreună cu stilista Adina Buzatu, au fost invitaţii speciali ai evenimentului de moda care a avut loc, la Palatul Parlamentului, in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Diplomaţiei Române.

Peste 150 de oameni din diplomaţie, au asistat la o prezentare de modă deosebită, la care manechinii îmbrăcaţi în ţinute bussines, bussines casual si elegant de către stilista Adina Buzatu dar şi manechinele care au purtat creaţiile lui Catalin Botezatu au defilat prin faţa asistenţei.

Daca vedeta colectiei lui Cătălin Botezatu a fost deja celebra Bianca Dragusanu, care din toamnă va fi asistenta lui Dan Capatos, la prezentarea ţinutelor masculine Messagerie, Vakko şi Tombolini de la TRENDS by Adina Buzatu, un preot, un poliţist, un SRIst, Voicu – fostul „Ricky” al Monicăi Columbeanu – şi Alex Stanciu, reporterul cameraman de la B1tv au fost vedete in egală măsură.

Cătălin Botezatu a ţinut să îi ofere Luminitei Fatu, organizatoarea evenimentului, o ţinută creată de el, din satin gri şi dantelă neagră.

La finalul prezentării, invitatii impreună cu stilista Adina Buzatu şi cu designerul Cătălin Botezatu au ciocnit o cupă de şampanie cu diplomaţii străini.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: