media_135921297472433800

Catalin Botezatu este cunoscut atat in Romania, cat si peste hotare drept unul dintre cei mai buni creatori de moda.

Se pare insa ca Bote si-a descoperit o noua pasiune, pantofii. De ceva vreme, in toate prezentarile de moda, designerul isi incalta manechinii cu creatiile sale personale.

Timp de cateva luni, fara ca nimeni sa stie, Bote a lucrat la o colectie exclusivista de incaltaminte atat pentru femei, cat si pentru barbati. Saptama viitoare, Catalin Botezatu va pune in vanzare pe site-ul lui mai multe modele de pantofi care spera sa fie pe placul oamenilor.

“Va spun un lucru in premiera. Voi lansa o linie de pantofi pentru femei si barbati. Pana acum faceam doar pentru manechinii mei, pentru prezentarile mele, dar m-am gandit ca o astfel de schimbare nu ar strica. Chiar de saptamana viitoare voi avea pe site modele create de mine. Preturile cred eu ca sunt accesibile, deoarece nu vorbim de zeci de milioane”, a declarat Catalin Botezatu.

pantofi-botezatu

Bote s-a gandit la buzunarul romanului, motiv pentru care a ales sa vanda pantofii la preturi accesibile. Asadar, pentru o pereche de pantofi preturile vor oscila intre 3 si 6 milioane, in functie de model.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: