Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
Catalin Botezatu va spune “Hristos a inviat!” la nunta! Iata unde va face senzatie cu hainele lui de zeci de mii de euro! - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


botezatu-marini

Catalin Boteztau isi va petrece Pastele la Roma, ca invitat la nunta Valeriei Marini, actrita despre care s-a spus ca i-a fost iubita in urma cu trei ani. Designerul si-a pregatit o graderoba impresionanta, de zeci de mii de euro, cu care va face senzatie la evenimentul exclusivist din Italia.

Catalin Botezatu si-a facut deja bagajele pentru marele eveniment din acest weekend. Designerul va participa la nunta Valeriei Marini, actrita despre care s-a spus ca a avut o legatura amoroasa cu el in urma cu trei ani.

Pentru ceremonie, Botezatu si-a pregatit doua geamantane pline cu haine de firma, astfel incat sa isi faca o aparitie de senzatie. Designerul si-a umplut bagajele cu mai multe costume, camasi si pantofi de firma, din care va avea de realizat trei tinute cu care sa se afiseze la evenimentele din jurul nuntii lui Marini.

Evenimentul va avea loc sambata seara si se va suprapune astfel cu sarbatoarea crestina a Invierii Domnului. Valeria Marini (45 de ani), cunoscuta vedeta din Italia, se marita cu un om de afaceri din peninsula, Giovanni Cottone, in varsta de 56 de ani.

Cei doi isi vor uni destinele in cadrul unui eveniment exclusivist organizat in incinta unui palat din Roma. Este vorba de Villa Piccolomini, o cladire superb situata pe un domeniu ca din povesti, in vecinatatea catedralei San Pietro din Vatican.

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: