catalin-botezatu-bogdan-vladau-burlacul

Despre Catalin Botezatu si noul „Burlac”, Bogdan Vladau, s-a spus ca ar fi ajuns sa se certe atat de tare incat s-ar fi batut in spatele camerelor de filmat. Designerul explica acum cum a stat, in realitate, situatia.

Catalin Botezatu si Bogdan Vladau ar fi ajuns la cutite. Designerul ii reproseaza ca nu are rafinament in comportamentul cu concurentele emisiunii, iar Burlacul se plange ca este discreditat in fata acestora. De la aceste acuzatii s-ar fi ajuns la certuri violente si, dupa cum informeaza Libertatea, chiar la batai in spatele camerelor de filmat.

O concurenta a declarat pentru ziar ca Vladau ar fi izbucnit la un moment dat violent spunandu-i lui Botezatu: “Nenorocitule, m-am saturat de insinuarile tale si de jocurile pe care le faci ca sa iesi in evidenta!”.

Designerul sustine ca aceste intamplari nu au avurt loc si ca tot ce s-a intamplat intre ei a fost sa ii ofere burlacului sfaturi despre cum sa le impresioneze pe concurente.

„Nu este nimic adevarat. Pe Bogdan il cunosc de foarte multi ani, face parte din anturajul meu de prieteni, de fashion. I-am dat multe sfaturi, e adevarat. Dar e prea mult sa spui ca ne-am jignit. Cand nu stia sa se comporte, venea si ma intreba, dar sa ne certam, sa ne batem, sa ajungem la machiaje, e siropos”, a declarat designerul la Antena 2.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: