Cumparand-bijuterii-la-fabrica-de-pietre-Eilat-de-la-o-vanzatoare-romanca1

In aceasta seara, de la ora 19:45, in cadrul emisiunii “D-Paparazzi” de la Kanal D, puteti urmari o ultima parte a calatoriei pe care Catalin Botezatu a facut-o in Israel. De data aceasta, echipa emisiunii l-a insotit pe Catalin la shopping de bijuterii Kabbalah.

“Iubesc diamantele si port bijuterii sofisticate”, declara raspicat Catalin Botezatu. Designerul insa nu poarta numai bijuterii scumpe ci si bijuterii simbol, precum sunt si cele Kabbalah.

“Nu imi cumpar numai diamante ci si bijuterii care simbolizeaza ceva, care reprezinta ceva. Acestea sunt cele care imi aduc aminte de o anumita stare sau de un anumit loc pe care l-am vizitat”, declara Catalin.

Bijuteriile Kabbalah se gasesc de cumparat online, click aici

“Kabbalah face bijuterii care iti aduc prosperitatea. Chiar daca spiritualitatea spune ca nu este bine sa te rogi pentru bani, ei bine, da… Eu am foarte multe bijuterii de genul acesta, care sunt foarte speciale. Poarta noroc in dragoste, afaceri si te protejeaza de energii negative”, continua Catalin. In Israel, Catalin si-a completat colectia de bijuterii Kabbalah cu cateva piese noi, care contin mai multe simboluri protectoare sau pamant sfant.

Totodata, Catalin Botezatu a cumparat si faimoasa piatra semipretioasa de Elat, designerul facandu-le cadouri coliere din piatra de Elat concurentelor de la Next Top Model.


Lasă un comentariu

  • Roxanna: Cu sigurnata un job in videochat iti aduce mai multe venituri decat orice alt domeniu, cel putin in [...]
  • christian: Vor ramane eterna mea dragoste... Iar acum ii poti purta la aproape orice tinuta [...]
  • Roxana: Buna, Tudor la ce adresa de e-mail sa corespondez cu tine? Vreau sa iti trimit comunicate de pres [...]
  • miruna: mda....perfect de acord cu fiecare punct in parte:))! chiar si cu ultimul! [...]
Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: