Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
Catalin Botezatu a disparut! Apropiatii cred ca s-a internat intr-un sanatoriu de peste hotare! - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


catalin_botezatu_depresie

Catalin Botezatu a parasit, se pare, Romania pentru o destinatie inca necunoscuta. Apropiatii lui nu ii mai dau de urma si cred ca designerul s-a internat intr-un sanatoriu de peste hotare, dat fiind depresia si dependenta de alcool despre care s-a speculat in ultima vreme.

Catalin Botezatu reuseste din nou sa surprinda. De aceasta data, nu tocmai intr-un mod placut. Apropiatii lui au intrat in panica intrucat designerul nu le raspunde la telefon de doua zile si nu stiu unde se afla in prezent.

Rar s-a mai intamplat acest lucru pana acum, avand in vedere activitatea lui profesionala intensa. Surse din anturajul sau sustin ca ultima oara cand l-au vazut era deosebit de abatut. Acestia pun totul pe seama depresiei de care ar suferi de ceva vreme incoace.

“A avut o prezentare vineri seara, iar sambata s-a intors la Bucuresti foarte abatut. Nu a vrut sa ne spuna ce are. Deobicei nu insistam cand trece prin astfel de perioade, insa de aceasta data chiar ni s-a parut destul de alarmant. Am zis sa il lasam sa se odihneasca in acest weekend si sa il sunam luni dimineata. Numai ca, surpriza, acum are telefonul inchis”, ne-a declarat un apropiat de-al sau.

Aceleasi surse cred in ipoteza ca Botezatu sa fi plecat din tara pentru a petrece cateva zile intr-un sanatoriu.

In ultima vreme au aparut mai multe informatii conform carora designerul sufera de o depresie acuta si ar fi inceput sa consume alcool mai mult ca niciodata.

Pana in acest moment Catalin Botezatu nu a putut fi contactat.

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: