Casa lui Gianni Versace din Miami, mai ieftina cu 25 de milioane de dolari!

casa-gianni-versace-miami5

Resedinta de lux aflata in Miami ce i-a apartinut celebrului designer Gianni Versace si in fata caruia acesta a fost ucis cu 16 ani in urma a fost scoasa la vanzare! Cu toate ca pretul initial la care a fost evaluata in urma cu doar o saptamana se ridica la suma de 100 de milioane de dolari, iata ca acesta a scazut considerabil, ajungand acum sa coste mai putin cu 25 de milioane de dolari.

La distanta de doar o saptamana de momentul in care presa internationala antunta ca luxoasa resedinta din Miami ce i-a apartinut regretatului Gianni Versace a fost scoasa la vanzare contra pretului de 100 de milioane de dolari, iata ca lucrurile s-au schimbat in favoarea potentialilor cumparatori.

Conform site-ului Redfin.com, pretul inital a fost micsorat cu 25 de milioane de dolari, iar in prezent casa este listata la pretul de „doar” 75 de milioane de dolari.

Proprietatea ce masoara peste 2000 de metri patrati a fost construita in anul 1930 si elegant decorata cu mozaicuri personalizate, fantani, sculpturi si candelabre impresionante ce se regasesc atat in fiecare camera a casei, cat si in curte.

Faimosul designer a fost ucis exact in fata resedintei sale din Miami, in anul 1997.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.