Warning: include_once(/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening '/home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/compatibility.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adstart/public_html/malefashion.ro/wp-content/plugins/related-posts/init.php on line 17
S-a deschis primul magazin Dolce & Gabanna din Romania - MaleFashion.rolike la pagina pentru a continua!


d1

S-a deschis primul boutique Dolce&Gabanna din Bucuresti. Magazinul se afla in incinta galeriei comerciale The Grand Avenue, situate la parterul hotelului JW Mariott Bucuresti. Noul boutique este dedicat prezentarii celor mai frumoase haine si accesorii pret-a-porter atat pentru femei cat si pentru barbati.

Elegant si sofisticat, magazinul Dolce&Gabanna are 300 de metri patrati, fiind cel mai mare din galeria The Grand Avenue, si se distinge prin designul interior in stilul caracteristic renumitei case: oglinzi, geamuri fumurii, lemn Canaletto, brocart, multa catifea burgundy si iconicul candelabru din sticla neagra de Murano.

Vitrinele stralucesc in nuante catifelate de visina si evidentiaza colectiile de haine si accesorii pentru femei si barbati intr-o ambianta confortabila.

Leather Jewelry Collection by RnBJewelry >

Lasă un comentariu

Dacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail: